Queeny Rajkowski

Vicefractievoorzitter

Raadslid sinds maart 2014

Portefeuilles

Veiligheid | Werk en Inkomen | Emancipatie en Discriminatie | Versnelling Overvecht, aanpak Amsterdamsestraatweg en Lombok

Wijken

Noordwest | Overvecht

Achtergrond

“Mijn ervaring is dat je met een positieve insteek en hard werken een hoop kunt bereiken. En daar streef ik dan ook naar. Ik vind het belangrijk om te genieten van de dingen die ik doe en werk doelgericht aan een betere toekomst, voor mezelf en mijn omgeving.”

Sinds donderdag 27 maart 2014 ben ik raadslid voor de VVD in onze mooie gemeente. Om deze reden stel ik me graag aan u voor.Ik ben Queeny Rajkowski, 25 jaar en ben samen met mijn vriend trotse inwoner van Wijk West. Ik ben opgegroeid in Arnhem en omgeving, waar ik mijn diploma heb gehaald aan het Stedelijk Gymnasium Arnhem.

Ik ben verliefd geworden op Utrecht en wil er ook niet meer weg. BCC Travel noemt Utrecht niet voor niets “one of the happiest places in the world”.  Wonen, uitgaan en genieten in Utrecht doe ik sinds 2007 met veel plezier.

Afgelopen maart 2014 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Hier heb ik de master Publiek Management afgerond. Belangrijke onderwerpen tijdens deze master waren het onderwijs en veranderingen binnen de publieke sector.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn vriend, familie en mijn vrienden. Ik hou van lekker eten, stedentrips, sporten en piano spelen.

Mocht je tips hebben voor onze gemeente of vragen hebben over het raadswerk, dan ben ik altijd bereikbaar voor commentaar, ideeën etc