Queeny Rajkowski

Raadslid Queeny Rajkowski

Vicefractievoorzitter

Raadslid sinds maart 2014

Portefeuilles

Veiligheid | Werk en Inkomen | Emancipatie en Discriminatie | Versnelling Overvecht, aanpak Amsterdamsestraatweg en Lombok

Wijken

Noordwest | Overvecht

Achtergrond

Utrecht is een heerlijke gemeente om in te wonen, werken en leven. De basis is overal in Nederland redelijk tot goed op orde en toch is er nog genoeg te doen. Bewoners met een middeninkomen komen lastig aan een betaalbare woonruimte in Utrecht, gezinnen met 2 kinderen op de middelbare school ervaren een flinke armoedeval doordat ze wel veel moeten afdragen, maar op weinig recht hebben. Bewoners ervaren in sommige buurten overlast van criminele jongeren of huftergedrag. Of ervaren straatintimidatie of discriminatie. Zware onderwerpen waar ik met een positieve insteek en doelgericht werken een verbetering voor Utrecht probeer te realiseren. Naast het raadswerk ben ik werkzaam bij een digitaal bureau (full digital agency) waar ik verantwoordelijk ben voor learning and development.

Ik ben naar Utrecht gekomen om te studeren (Publiek Manangement met Economie als minor) en vrij snel verliefd geworden op ons stadsie. BCC Travel noemt Utrecht niet voor niets “one of the happiest places in the world”. Sinds maart 2014 ben ik raadslid voor de Utrechtse VVD. Ik ben opgegroeid in (en rondom) Arnhem (Zevenaar, Wolfheze, Arnhem) waar ik op de basisschool heb gezeten en mijn gymnasiumdiploma heb gehaald.

Ik ben gek op mijn familie en vriend waar ik in mijn schaarse vrije tijd graag wat mee onderneem. Heb je interesse in het raadswerk of heb je een tip/idee om Utrecht nog gaver te maken? Mijn deur staat altijd open dus voel je vrij om met mij contact op te nemen.