VVD Utrecht wint de V-factor

De VVD Utrecht is op het voorjaarscongres van de VVD onderscheiden met de V-factor. De V-factor, die staat voor ‘Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vibes’, wordt jaarlijks uitgereikt aan het lokale netwerk waar veel positieve dynamiek is, die uitstraalt op de regio en tot inspiratie kan dienen voor andere VVD netwerken.

© VVD Utrecht

Voorzitter Richard Nijhoff en vicevoorzitter Martijn van Dalen namen vandaag de prijs in ontvangst uit handen van het VVD-hoofdbestuur. De VVD Utrecht krijgt de prijs voor haar activiteiten. Het hoofdbestuur roemt de VVD Utrecht voor de manier waarop zij contact zoekt met Utrechters door het organiseren van vernieuwende activiteiten voor zowel leden als niet-leden en de wijze waarop het netwerk openstaat voor discussie en debat.

Voorzitter van de VVD Utrecht Richard Nijhoff: “Onze activiteiten zijn bedoeld om zoveel mogelijk Utrechters bij de VVD te betrekken, of ze nou lid zijn of niet. Daarbij hebben we een bewuste strategie om zowel off- als online zoveel mogelijk mensen te bereiken. Ik ben zeer vereerd met deze bijzondere waardering voor de inzet van al onze vrijwilligers, bestuur en fractie.”