Vacature: Campagne Coördinator gezocht

Vacature: Campagne Coördinator VVD Utrecht voor Tweede Kamer- en Gemeenteraads verkiezingen.

De VVD is op dit moment de grootste politieke partij van Nederland. Iedere dag werken wij hard aan een vrijer, veiliger en welvarender Nederland.


Dat willen we ook in de toekomst doen. Daarom zoeken we voor het VVD lokaal netwerk Utrecht een Campagne Coördinator. 


Wij zijn een ondernemend en positief lokaal netwerk, met veel jonge mensen. 


What’s in it for you? 

Je leert om een team te motiveren, te netwerken, samen te werken en dat met een flinke dosis lol. 

Je werkt nauw samen met de lijsttrekker, de Activiteiten Commissie, het Social Media Team, het Bestuur en de Fractie van de VVD Utrecht. 

Je coördineert het campagneteam. Dit team heeft als taak om de campagne voor de verkiezingen in goede banen te leiden. Denk daarbij aan het regelen van vrijwilligers voor een flyeractie, maar ook het organiseren van debatten, samen met fractieleden en bestuursleden canvassen, etc.. 

Je bent daarbij de spin in het web om samen een succesvolle campagne te voeren. 


Wat vragen we van jou

Omdat ondernemend en positief onze kernwaarden zijn, vragen we dat ook van jou. Natuurlijk ondersteun je de liberale waarden en ben je lid van de VVD (of ga je dat worden). 

Tijdens de campagne (6 weken voor 15 maart 2017 en 6 weken voor 21 maart 2018)is de tijdsbesteding ongeveer 10-15 uur per week, daarbuiten 1 á 2 uur per week.   


Vind je het leuk om zaken te regelen, mensen te motiveren, een groot netwerk op te bouwen en ook nog mee te werken aan een vrijer, veiliger en welvarender Nederland? En dat met heel veel fun?


Dan is deze rol op je lijf geschreven. 


We zien je sollicitatie voor deze vrijwillige rol graag tegemoet. Dit kan door een korte motivatiebrief en beknopt CV (PDF) te mailen naar: secretaris@vvdutrecht.nl voor 16 november 2016. 


Procedure: na ontvangst van alle reacties zullen er gesprekken worden gevoerd ter kennismaking en toelichting motivatie waarna de meest geschikte kandidaat gekozen wordt. 


Ps: de kickoff is op 7 december, zet deze alvast in je agenda.