We zoeken Campagnetijgers!

We zoeken leden voor het campagneteam voor het VVD lokaal netwerk Utrecht tijdens de Tweede Kamer- en Gemeenteraads verkiezingen.

De VVD is op dit moment de grootste politieke partij van Nederland. Iedere dag werken wij hard aan een vrijer, veiliger en welvarender Nederland.

Dat willen we ook in de toekomst doen. Daarom zoeken we voor het VVD lokaal netwerk Utrecht leden voor het campagneteam.  

Wij zijn een ondernemend en positief lokaal netwerk, met veel jonge mensen. 

What’s in it for you?

Je leert om samen met een team te netwerken, samen te werken en acties te plannen en uit te voeren voor een mooie en succesvolle campagne en dat met een flinke dosis lol.

Dit doen jullie samen met de lijsttrekker, de Activiteiten Commissie, het Social Media Team, het Bestuur en de Fractie van de VVD Utrecht.

Wat vragen we van jou?

Omdat ondernemend en positief onze kernwaarden zijn, vragen we dat ook van jou. Natuurlijk ondersteun je de liberale waarden en ben je lid van de VVD (of ga je dat worden).

Tijdens de campagne (6 weken voor 15 maart 2017 en 6 weken voor 21 maart 2018) is de tijdsbesteding ongeveer 10 uur per week, daarbuiten 1 á 2 uur per week.   

 Vind je het leuk om zaken te regelen, mensen te motiveren, een groot netwerk op te bouwen en ook nog mee te werken aan een vrijer, veiliger en welvarender Nederland? En dat met heel veel fun?

 Dan is deze rol op je lijf geschreven.

 Je kunt je aanmelden door een korte motivatiebrief (PDF) te mailen naar: secretaris@vvdutrecht.nl voor 16 november 2016 o.v.v. “Lid Campagneteam”. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er een selectie worden gemaakt o.b.v. interviews.

 

Ps: de kickoff is 7 december, zet deze alvast in je agenda!