Gezocht: Fractiemedewerker!

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in het hart van de Utrechtse politiek? Ben je student en wil je de VVD helpen met het liberaler maken van de stad? Dan zijn wij, de gemeenteraadsfractie van de VVD Utrecht, op zoek naar jou voor de functie van: FRACTIEMEDEWERKER 16 uur per week

 

De VVD Utrecht heeft een ambitieuze en enthousiaste fractie die met vijf zetels in de Utrechtse gemeenteraad is vertegenwoordigd. Wegens het vertrek van een van onze twee medewerkers zijn wij op zoek naar een nieuwe fractiemedewerker.


Wat ga je doen? 


Als fractiemedewerker ben je bezig met beleidsinhoudelijke werkzaamheden voor de fractieleden, door hen inhoudelijk te ondersteunen in schriftelijke en mondelinge bijdragen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je af en toe ook secretariële/administratieve werkzaamheden uitvoert, zoals het notuleren van vergaderingen, het organiseren van bijeenkomsten en het onderhoud van de website en social media.


Wat verwachten wij van je?


Je bent student aan een HBO/WO-instelling; 

Je hebt affiniteit met het liberalisme en de gemeente Utrecht, liefst ook woonachtig in Utrecht; 

Je hebt een actieve houding, bent inventief en initiatiefrijk;

Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; 

Je hebt een goed organisatievermogen;

Een flexibele en gemotiveerde houding in teamverband;

Je hebt ervaring met de gebruikelijke computerprogramma’s, internet en social media.


Wat kan je van ons verwachten?


Een baan in een hectische, maar leuke, politieke omgeving, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Een prettige werksfeer en de bereidheid om in overleg de tijdsindeling van de werkzaamheden vast te stellen. Ook kan er van je worden gevraagd om soms ’s avonds te werken. Het salaris is marktconform en wordt bepaald aan de hand van de CAO voor gemeenteambtenaren.


Informatie over de vacature kan worden verkregen bij Marjolijn van Dijk, bureaumanager van de VVD Utrecht via vvd@utrecht.nl of 030 – 286 11 37.


Interesse? 


Stuur uiterlijk zondag 17 september a.s. je sollicitatiebrief en CV naar vvd@utrecht.nl (o.v.v. sollicitatie fractiemedewerker + je naam).