Vacature Fractiemedewerker 16u

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in het hart van de Utrechtse politiek? Ben je op zoek naar een leuke instapfunctie en wil je de Utrechtse VVD helpen met het liberaler maken van de stad? En vind jij het leuk om aan de slag te gaan met de communicatie en ondersteuning van de Utrechtse VVD? Dan zijn wij, de raadsfractie van de Utrechtse VVD, op zoek naar jou! Wij zoeken een nieuwe fractiemedewerker voor 16 uur per week.

Wie zijn wij?

De Utrechtse VVD is één van de grootste en gezelligste politieke netwerken van Nederland. Wij zijn een jong netwerk, waar veel enthousiaste vrijwilligers zich graag voor inzetten. De fractie is vertegenwoordigd met zes raadsleden en wordt ondersteund door een professioneel fractiebureau. Het fractiebureau bestaat uit jonge enthousiaste liberalen die jou graag willen verwelkomen binnen het team!

Wat ga je doen?
Als nieuwe collega kom je ons team versterken met diverse werkzaamheden voor de fractieleden. Je bent in deze functie actief met het verrichten van secretariële/administratieve werkzaamheden zoals:

Het notuleren van vergaderingen,

Het bijhouden van de financiën,

Het bijhouden van de agenda,

Het organiseren van werkbezoeken.

Omdat het belangrijk is dat de raadsleden zo goed mogelijk hun werk kunnen doen, ondersteun je hen daarbij. Tot slot hou je je ook bezig met het bijhouden van de website en onze sociale mediakanalen.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

Je kan goed omgaan met vertrouwelijkheid en hebt interesse in de politiek;

Affiniteit met het liberalisme en de gemeente Utrecht; 

Je hebt een actieve houding, bent inventief en een teamspeler;

Je kunt goed zelfstandig werken en het hoofd koel houden in drukke periodes,

Je hebt kennis van de gebruikelijke kantoorsoftware zoals Office 365;

Jij weet mensen te boeien en te binden op verschillende sociale media. Je denkt in content en je vindt het leuk om dit te creëren.

Beschik je niet over al deze skills maar ben je wel erg enthousiast en leergierig? Geen probleem, wij laten ons graag verrassen! 

Wat kan je van ons verwachten?
Wij hebben voor jou een functie waarin je volop kan groeien en jezelf verder kan ontwikkelen in een beweeglijke, leuke, en leerzame omgeving in het hart van de Utrechtse politiek. Wij hebben persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan, en willen jou hierbij graag helpen! Bij de Utrechtse VVD zijn wij trots op een prettige werksfeer en de bereidheid om in overleg de tijdsindeling van je werkzaamheden vast te stellen. Ook kan er in drukke periodes van je worden gevraagd om ’s avonds of in het weekend te werken. Je krijgt een marktconform salaris, vakantiegeld en een 13e maand. Je krijgt een dienstverband voor in ieder geval een half jaar, met de mogelijkheid tot een verlenging en uitzicht op uitbreiding van je uren.

Je komt te werken in een flexibel team bestaande uit 6 raadsleden en 3 fractiemedewerkers. Daarnaast heb je ook veelvuldig contact met de medewerkers van de griffie en de ondersteuning van andere partijen in de Utrechtse gemeenteraad.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met vicefractievoorzitter Tess Meerding van de Utrechtse VVD via t.meerding@raad.utrecht.nl of 06 49 94 11 67

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 18 oktober naar vvd@raad.utrecht.nl  (o.v.v. sollicitatie fractiemedewerker + je naam).